Marrakech


Marokko ligt in het noorden van Afrika vlak onder het populaire vakantieland Spanje. In Marokko kun je prima een zonvakantie houden aan de Atlantische kust, maar het Atlas gebergte is minstens zo interessant. MarrakechEen Marokko vakantie wordt jaarlijks door veel Nederlanders geboekt.

Marrakech
Marrakech is een stad dat vlak gelegen is bij het Atlas gebergte. In het hart van het centrum van Marrakech is de Medina gelegen wat het oude ommuurde centrum is van Marrakech. Marrakech is een levendige stad waar altijd wat te doen is.
Er is een prachtige bazaar in Marrakech waar je prachtige Marokkaanse spullen kunt kopen zoals stoffen, kruiden, lampen en kleding. In de avond kun je overal heerlijk eten en in de avond wordt Marrakech echt omgetoverd tot een magische stad.

Het Atlas gebergteHet Atlas gebergte
Het Atlas gebergte heeft een prachtige omgeving en vlakbij Marrakech is de hoogste berg van noordelijk Afrika gelegen. Hier vindt je ook een oud paleis dat omgebouwd is tot ecologische vakantiebestemming. Verder wordt er in deze omgeving alleen gebruik gemaakt van producten van de lokale bevolking om zo ervoor te zorgen dat iedereen geld heeft om te leven.

Marokko
Marokko is een prachtige vakantiebestemming met een hele mooie omgeving. Marokko is een te ontdekken vakantieland. Je kunt er heerlijk genieten van een all inclusive Marokko vakantie of zonvakantie in Marokko of ga als ontdekkingsreiziger Marokko verkennen, het is allemaal mogelijk in het mooie Marokko.

#marrakech#marokko#zonvakantie#atlas gebergte