Het wintersportseizoen is geopend!


Met je hoofd in de zon, je voeten op de lange latten en je neus in de sneeuw. Tijdens de voorjaarsvakantie reizen veel gezinnen of vriendengroepen af naar de wintersportgebieden. De hele dag skiën of snowboarden en de dag natuurlijk afsluiten met warme chocolademelk of een glas glühwein.

Wintersport is voor velen het toverwoord in de winter of het voorjaar. Of je nu ver wilt reizen en op wintersport gaat in Zwitserland of dat je een wintersport wat dichterbij huis ook wel ziet zitten, er is van alles mogelijk.

Gezinnen met beginnerssneeuwpret
Voor gezinnen met jonge kinderen is het een aanrader om naar een skigebied af te reizen waar de ski- en snowboardles in het Nederlands worden gegeven. De kinderen moeten zich tijdens het skiën en snowboarden natuurlijk al op genoeg andere dingen concentreren. Als de uitleg echter in de eigen taal is scheelt dit een heleboel. Na een aantal lessen is het het allerleukst om met het hele gezin af te dalen richting de warme chocolademelk met slagroom.

Vriendengroepen met ervaren wintersporters
Een wintersport is natuurlijk voor jonge kinderen hartstikke leuk, maar ook voor volwassenen is er in veel wintersportgebieden van alles te doen. Mocht je dus met een groep vrienden op wintersport gaan, zoek dan een wintersportlocatie uit waar je niet alleen kunt skiën en snowboarden maar waar ook de après-ski-voorzieningen perfect zijn. Bekijk bovendien of er een wellnesscentrum aanwezig is en of er eventueel een zwembad is. Na een lange dag in de sneeuw en vol in de zon is ontspannen in het water of in de sauna een fijne bijkomstigheid.

Ruime keuze uit landen
Wintersportvakanties zijn in allerlei verschillende landen te boeken. Of je nu naar Duitsland, Frankrijk, Italië of Oostenrijk wilt of dat Noorwegen, Zwitserland en Zweden ook nog mogelijk zijn. Bij deze reisorganisatie boek jij een wintersportvakantie voor het hele gezin of een groep vrienden. Verblijf in een hotel of bij een resort en geniet van alle luxe in de wintersportoorden. Vergeet niet om je gezicht goed in te smeren want ook al reis je niet richting de zon, verbranden kan ook tijdens de wintersport wel degelijk.

#wintersport#sneeuwpret#snowboarden#wintersportgebieden