Moulin des chauteix in 63390 st gervais d’auvergne

FrankrijkAuvergneVakantiehuizen (105)
Prachtig verbouwde watermolen in eigen vallei, veel elementen van de molen zijn behouden zoals de eettafel die is om een mechanisme van de molen gebouwd, dat vroeger werd gebruikt om het meel op te vangen in zakken alvorens het naar de bakkerij werd gebracht.

Op zoek naar een vakantie op een unieke en bijzondere plek? Dan hoef je niet meer verder te zoeken er zijn twee gites te huur, het molenaarshuisje gelegen tegen over de molen en geschikt voor maximaal 4 personen en de bovenste twee verdiepingen van de molen zijn heel smaakvol verbouwd met veel authentieke elementen van de molen en geschikt voor maximum 7 personen.

Het is een vakantieplek voor het hele jaar, de sneeuw in de winter, de prachtige bloemen in de lente, de zon in de zomer en de mooie herfst kleuren en vele paddestoelen in het najaar en op een dag rijden vanuit Nederland en Belgie!

Algemene Informatie
  • Aantal kamers/plaatsen: tot 10
  • Huisdieren
  • Internet (WiFi)
  • Internet is Gratis
  • Ontbijt

Toelichting: Het dichtstbijzijnde dorpje is minder dan vijf minuten rijden bij ons vandaan waar vers stokbrood te krijgen is, er is ook een kruidenier.

Prijzen
  • Hoogseizoen v.a. €650 per nacht (2p)*
  • Laagseizoen v.a. €400 per nacht (2p)*

Toelichting: Huisdieren: gratis, Kinderbedje / stoel: gratis

* Prijzen kunnen een schatting of gemiddelde zijn, neem altijd contact op met de eigenaar.

Moulin des chauteix
Moulin des chauteix
63390, 63390 st gervais d’auvergne, Frankrijk
tel: 0033 (0)4 73858968

Foutmelding: Javascript staat uit, U kunt geen bericht sturen via de site.
To: Cyndi Trip & Darren Charlesworth (Moulin des chauteix)
Foto Moulin des chauteix
Foto 1 Moulin des chauteixFoto 2 Moulin des chauteixFoto 3 Moulin des chauteixFoto 4 Moulin des chauteixFoto 5 Moulin des chauteixFoto 6 Moulin des chauteix