Waterpaviljoen eden in Noardburgum (tytsjerksteradiel)

NederlandFrieslandVakantiehuizen (48)
Waterpaviljoen EDEN is een bijzondere vakantiebungalow die deels boven het water is gebouwd wat direct al een prachtig uitzicht oplevert. De talrijke voorzieningen zorgen voor een aangenaam verblijf waarin u weinig te wensen over zal blijven. De bungalow is met zorg ingericht waarbij kwaliteit en comfort een sfeer creëerden waarin u zich direct thuis zult voelen. Waterpaviljoen Eden is ingericht voor maximaal 4 gasten in twee slaapkamers.


Buiten de vele verrassende details, treft u in de woonkamer onder meer een zithoek aan met een leren bank en twee moderne leren fauteuils. Een kersenhouten eettafel met 4 comfortabele stoelen en een moderne zeer compleet uitgeruste keuken met combi magnetron. In de saunakamer op de eerste verdieping staat een 2 persoons infrarood sauna en fitnesstrainer en u beschikt over draadloos Internet met uw eigen laptop. Verder vindt u; een badkamer met tweede toilet en een eigen parkeerplaats voor de deur met plaats voor twee auto's.

Vanaf de

Algemene Informatie
  • Aantal kamers/plaatsen: tot 10
  • Internet (WiFi)
  • Internet is Gratis

Toelichting: ir sauna, jukebox, 3 verschillende koffiemachines, 2 tv's, zeer complete keukenuitrusting, parkeren voor de woning.

Prijzen
  • Hoogseizoen v.a. €885 per week (2p)*
  • Laagseizoen v.a. €465 per week (2p)*
  • inclusief schoonmaken

Toelichting: Eindreiniging 65 euro

* Prijzen kunnen een schatting of gemiddelde zijn, neem altijd contact op met de eigenaar.

Waterpaviljoen eden
Rijksstraatweg 80/108
9257 DV, Noardburgum (tytsjerksteradiel), Nederland

Foutmelding: Javascript staat uit, U kunt geen bericht sturen via de site.
To: E. Groennou (Waterpaviljoen eden)
Foto Waterpaviljoen eden
Foto 1 Waterpaviljoen edenFoto 2 Waterpaviljoen edenFoto 3 Waterpaviljoen edenFoto 4 Waterpaviljoen edenFoto 5 Waterpaviljoen edenFoto 6 Waterpaviljoen edenFoto 7 Waterpaviljoen edenFoto 8 Waterpaviljoen edenFoto 9 Waterpaviljoen edenFoto 10 Waterpaviljoen eden