Villa bellavista - aan zee in de cilento in Santa maria di castellabate

ItaliëCampaniaVakantiehuizen (2)
Villa met panoramisch uitzicht op zee, gelegen in het gezellige badplaatsje Santa Maria di Castellabate , in het Nationaal Park de Cilento in Campanië, 120 kilometer ten zuiden van Napels. De villa ligt op een afstand van 300 meter van het strand, en bestaat uit drie comfortabele vakantiewoningen (voor 4-5 personen). De appartementen hebben ieder een woonkamer, 2 slaapkamers, keuken, badkamer en een groot privé terras met schitterend uitzicht op zee. Alle appartementen zijn voorzien van bed- en handlinnen, een wasmachine, een barbecue en internet aansluiting.
De Cilento biedt mooie en schone zee en stranden, authentieke dorpjes en bijzondere flora en fauna. Vanuit de accommodatie zijn bezienswaardigheden als de Griekse tempels van Paestum, de opgravingen in Pompei en de oude stad Velia gemakkelijk en snel te bereiken. Vanuit de haven van San Marco (1 km) kunt u boottochten maken naar o.a. de Amalfitaanse Kust.
Prijzen vanaf 450 Euro per week per appartement. Zie de website voor

Algemene Informatie
  • Aantal kamers/plaatsen: tot 10
  • Huisdieren
  • Internet is Gratis
Prijzen
  • Hoogseizoen v.a. €900 per week (2p)*
  • Laagseizoen v.a. €450 per week (2p)*
* Prijzen kunnen een schatting of gemiddelde zijn, neem altijd contact op met de eigenaar.

Villa bellavista - aan zee in de cilento
, Santa maria di castellabate, Italië

Foutmelding: Javascript staat uit, U kunt geen bericht sturen via de site.
To: Ville D’italia (Villa bellavista - aan zee in de cilento)
Foto Villa bellavista - aan zee in de cilento
Foto 1 Villa bellavista - aan zee in de cilentoFoto 2 Villa bellavista - aan zee in de cilentoFoto 3 Villa bellavista - aan zee in de cilentoFoto 4 Villa bellavista - aan zee in de cilentoFoto 5 Villa bellavista - aan zee in de cilentoFoto 6 Villa bellavista - aan zee in de cilentoFoto 7 Villa bellavista - aan zee in de cilentoFoto 8 Villa bellavista - aan zee in de cilentoFoto 9 Villa bellavista - aan zee in de cilento