Casa alamos in La puebla de castro

SpanjeAragónVakantiehuizen (7)
Casa Alamos is een vrijstaand vakantiehuis in de Spaanse Pyreneeën. Het bevindt is direct gelegen aan het meer 'Lago Barasona'. Het is volledig en zeer comfortabel ingericht met o.a. een afwasmachine. Verder is het uitzicht over het meer en de bergen grandioos!

De Pyreneeën zijn een ideale vakantieplek voor wandelaars, in alle rust wandelen door ongerepte natuur met een rijke flora en fauna, de vogellaar komt hier zeker aan zijn trekken. Ben je op zoek naar actie, dan is er volop gelegenheid, je kunt in de omgeving o.a. raften, canyoning of mountainbiken en off-road motor trial rijden..
Voor de Bourgondiër is er de naburige wijnstreek Somontano, net buiten het dorp ligt een Bodega (hoe heet deze) waar traditionele wijn gemaakt wordt. Er zijn rondleidingen en natuurlijk eindigen deze met een proeverij van de verschillende wijnen. Lekker!

Kijk op onze website voor meer informatie, neem contact op en kom de Pyreneeën ontdekken. Gegarandeerd, wij zorgen voor een

Algemene Informatie
  • Aantal kamers/plaatsen: tot 10
  • Restaurant in de buurt
Prijzen
  • Hoogseizoen v.a. €750 per week (2p)*
  • Laagseizoen v.a. €650 per week (2p)*
* Prijzen kunnen een schatting of gemiddelde zijn, neem altijd contact op met de eigenaar.

Casa alamos
Calle graus
22435, La puebla de castro, Spanje
tel: 0034974545211

Foutmelding: Javascript staat uit, U kunt geen bericht sturen via de site.
To: Roel En Nienke (Casa alamos)
Foto Casa alamos
Foto 1 Casa alamosFoto 2 Casa alamosFoto 3 Casa alamosFoto 4 Casa alamosFoto 5 Casa alamosFoto 6 Casa alamosFoto 7 Casa alamosFoto 8 Casa alamosFoto 9 Casa alamosFoto 10 Casa alamos