Appartementen aan zee te huur in pineto (abruzzo) in Pineto

ItaliëAbruzzoAppartementen (2)
Op nog geen 100m van de Adriatische kust worden twee appartementen te huur aangeboden in Pineto. Beide appartementen beschikken over een volledig ingerichte keuken, een eet-/woonkamer, badkamer, wasmachine, twee slaapkamers (max 5p.) balkons, televisie, gratis wifi. De huurprijs per week is vanaf €350, inclusief de huur van een parasol, een strandstoel en een ligbed op het strand.

De appartementen liggen ook dichtbij het dennenbos, in het beschermde natuurgebied Torre del Cerrano en op minder dan een kilometer van het centrum van de stad.
Pineto is gemakkelijk en snel bereikbaar vanaf Abruzzo Airport in Pescara en ligt tussen de Adriatische Zee en de groene heuvels van het binnenland. Ook de bergen, waar zich o.a. verschillende nationale parken bevinden, zijn op ongeveer een uur rijden te bereiken.

Algemene Informatie
  • Aantal kamers/plaatsen: tot 10
  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • Internet is Gratis
  • Afhaalmaaltijden

Toelichting: Voor meer informatie belt u naar +393272069100 (wij spreken Nederlands, Italiaans en Engels) of neem een kijkje op de website www.sainttrope

Prijzen
  • Hoogseizoen v.a. €750 per week (2p)*
  • Laagseizoen v.a. €350 per week (2p)*

Toelichting: Kijk voor de exacte prijs per week op de website www.sainttropezhotel.it.

* Prijzen kunnen een schatting of gemiddelde zijn, neem altijd contact op met de eigenaar.

Appartementen aan zee te huur in pineto (abruzzo)
Via filiani 38
64025, Pineto, Italië
tel: 0039 327 2069 100

Foutmelding: Javascript staat uit, U kunt geen bericht sturen via de site.
To: Yori Voorhout (Appartementen aan zee te huur in pineto (abruzzo))
Foto Appartementen aan zee te huur in pineto (abruzzo)
Foto 1 Appartementen aan zee te huur in pineto (abruzzo)Foto 2 Appartementen aan zee te huur in pineto (abruzzo)Foto 3 Appartementen aan zee te huur in pineto (abruzzo)Foto 4 Appartementen aan zee te huur in pineto (abruzzo)Foto 5 Appartementen aan zee te huur in pineto (abruzzo)