Villa los leones in Benissa

SpanjeValenciaVakantiehuizen (83)
Villa Los Leones (de Leeuwen) is een unieke vrijstaande vakantievilla aan de Costa Blanca in Zuid-Spanje welke ook volledig is ingericht voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn. De wijk Fanadix/San Jaime in Benissa, waar de villa is gelegen, kenmerkt zich door een keur aan prachtige villa’s waar het ‘rijke leven’ aan de Costa Blanca in zijn volle omvang wordt beleefd.

De villa staat op een volledig omheind privéterrein van 847m2, heeft een bebouwde oppervlakte van 150m2 en is volledig gelijkvloers! De villa is in 2013 volledig gerenoveerd en stijlvol ingericht, waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met rolstoelgebruikers zonder af te doen aan sfeer en comfort. Het beschikt over een ruime woonkamer, een woonkeuken, twee hoogwaardige badkamers en drie slaapkamers.

De ruime gezellige woonkamer is koloniaal ingericht en beschikt o.a. over een authentieke houtkachel, (Nederlandse) satelliet-TV met dvd, (draadloos)internet en radio/cd.

De grote woonkeuken, met

Algemene Informatie
  • Aantal kamers/plaatsen: tot 10
  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • Internet is Gratis

Toelichting: Villa en zwembad is aangepast voor mindervalide

Prijzen
  • Hoogseizoen v.a. €1,125 per week (2p)*
  • Laagseizoen v.a. €325 per week (2p)*
  • inclusief schoonmaken

Toelichting: € 95 eindschoonmaak

* Prijzen kunnen een schatting of gemiddelde zijn, neem altijd contact op met de eigenaar.

Villa los leones
Calle la rioja 42
03720, Benissa, Spanje
tel: 0031(6) 13207993

Foutmelding: Javascript staat uit, U kunt geen bericht sturen via de site.
To: R De Kruyff (Villa los leones)
Foto Villa los leones
Foto 1 Villa los leonesFoto 2 Villa los leonesFoto 3 Villa los leonesFoto 4 Villa los leonesFoto 5 Villa los leonesFoto 6 Villa los leonesFoto 7 Villa los leonesFoto 8 Villa los leonesFoto 9 Villa los leonesFoto 10 Villa los leones