Casa habana in Los llanos

SpanjeCanarische EilandenVakantiehuizen (23)
Prachtig groot stijlvol vakantiehuis met heerlijke tuin en zwembad. Villa Havana is een prachtige in Cubaans koloniale stijl gebouwd villa met een heerlijke tuin en een geweldig zwembad.

Villa Havana is een 380 m² grote villa op een grondstuk van 2500 m², met zwembad en een geweldig panoramisch uitzicht over het Aridanedal. Villa Havana is geschikt voor 2-4 personen en een kind tot 2 jaar. Omdat er in dit vakantiehuis overal kunstwerken, van vrienden van de eigenaar, staan is de woning niet erg geschikt voor gezinnen met kinderen.

De villa is verdeeld in twee zones, hierdoor kunt u goed met vrienden samen vakantie vieren in villa Havana omdat indien nodig ieder zich kan afzonderen in een ander gedeelte van de villa.

Bij de ingang bevindt zich de eerste zone: links bevindt zich een zeer grote keuken, een ruime slaapkamer met eigen badkamer met douche. Rechts van de ingang bevinden 2 woonverblijven, één om heerlijk een boek te lezen of om naar muziek te luisteren en via

Algemene Informatie
  • Aantal kamers/plaatsen: tot 10
  • Zwembad
  • Internet (WiFi)

Toelichting: vakantiehuis met zwembad en internet

Prijzen
  • Hoogseizoen v.a. €184 per nacht (2p)*
  • Laagseizoen v.a. €168 per nacht (2p)*

Toelichting: + 1 dag eindschoonmaak

* Prijzen kunnen een schatting of gemiddelde zijn, neem altijd contact op met de eigenaar.

Casa habana
, Los llanos, Spanje

Foutmelding: Javascript staat uit, U kunt geen bericht sturen via de site.
To: Marlous (Casa habana)




Foto Casa habana
Foto 1 Casa habanaFoto 2 Casa habanaFoto 3 Casa habanaFoto 4 Casa habanaFoto 5 Casa habanaFoto 6 Casa habanaFoto 7 Casa habanaFoto 8 Casa habanaFoto 9 Casa habanaFoto 10 Casa habana