Hermitage rochas couchaud in Saint robert

FrankrijkLimousinBed en breakfasts (20)

Hermitage Rochas Couchaud op loopafstand van St Robert,een middeleeuws dorpje en geclassificeerd als "un des plus beaux villages de France" ligt tegen een prachtige heuvelrug in een omgeving die zich kenmerkt door haar sprookjesachtig heuvellandschap met bossen en weiden, beekjes en watervallen.
Hermitage Rochas Couchaud is een paradijselijk natuurreservaat van 6 ha. met een grote verscheidenheid aan flora en fauna, wandelpaden, adembenemende vergezichten, waterbronnen, een zwemvijver en een dompelbad.

Een landgoed met gebouwen die dateren uit de 15e eeuw vormen hier de basis voor een geweldig mooi vakantieadres in een sfeervolle ambiance te midden van natuur in optima forma. Na een grondige verbouwing van het landhuis en bijgebouwen hebben Gerrit en Ieneke hier een schitterende accommodatie gecreëerd waar de gasten zich direct thuis zullen voelen.
Warmte, sfeer, gastvrijheid en kwaliteit vormen hier de basis voor een heerlijk verblijf.
Informatie zoals wandelroutes, een

Algemene Informatie
  • Aantal kamers/plaatsen: tot 10
  • Internet (WiFi)
Prijzen
  • Hoogseizoen v.a. €398 per week (2p)*
  • Laagseizoen v.a. €398 per week (2p)*
* Prijzen kunnen een schatting of gemiddelde zijn, neem altijd contact op met de eigenaar.

Hermitage rochas couchaud
Rochas couchaud
19310, Saint robert, Frankrijk
tel: 0033-555841664

Foutmelding: Javascript staat uit, U kunt geen bericht sturen via de site.
To: Gerrit Jansen (Hermitage rochas couchaud)
Foto Hermitage rochas couchaud
Foto 1 Hermitage rochas couchaudFoto 2 Hermitage rochas couchaudFoto 3 Hermitage rochas couchaudFoto 4 Hermitage rochas couchaudFoto 5 Hermitage rochas couchaudFoto 6 Hermitage rochas couchaudFoto 7 Hermitage rochas couchaudFoto 8 Hermitage rochas couchaud