Guestrooms struma dolinata in Strumyani

BulgarijeBlagoevgradBed en breakfasts (1)
Guestrooms Struma Dolinata is een gezellig, modern 3 sterrenverblijf gelegen op een heuvel in het rustige dorp Strumyani, op 15 km van het spa resort Sandanski (in het zuidwesten van Bulgarije). De buurlanden Griekenland (30 km) en Macedonië (FYROM, 50 km) bevinden zich eveneens dichtbij waardoor je de kans hebt om 3 landen te bezoeken voor de prijs van 1 !

Wij bieden onze gasten de keuze tussen een tweepersoonskamer met een queen size bed of met 2 éénpersoonsbedden (twin room). Elke kamer beschikt over gratis Wi-Fi, air conditioning, een koelkast met minibar, een flat-screen TV met meer dan 200 kanalen (waaronder HBO) en een eigen badkamer in de kamer met toilet, douchecabine, wastafel en een haardroger.

De kamer heeft tevens rolluiken en een eigen terras met een tafeltje en 2 stoelen dat een indrukwekkend uitzicht biedt op het dorp, de vallei van de Struma en het Maleshevsko gebergte.

Het is leuk om te vertoeven in de grote tuin waar je je op verschillende manieren kan

Algemene Informatie
  • Aantal kamers/plaatsen: tot 10
  • Internet (WiFi)
  • Internet is Gratis
  • Ontbijt

Toelichting: Roken is wel toegelaten op het balkon en in de tuin.

Prijzen
  • Hoogseizoen v.a. €36 per nacht (2p)*
  • Laagseizoen v.a. €31 per nacht (2p)*
  • inclusief ontbijt
* Prijzen kunnen een schatting of gemiddelde zijn, neem altijd contact op met de eigenaar.

Guestrooms struma dolinata
Mura 1
2825, Strumyani, Bulgarije
tel: +359877693485

Foutmelding: Javascript staat uit, U kunt geen bericht sturen via de site.
To: Ronny Pauwels (Guestrooms struma dolinata)
Foto Guestrooms struma dolinata
Foto 1 Guestrooms struma dolinataFoto 2 Guestrooms struma dolinataFoto 3 Guestrooms struma dolinataFoto 4 Guestrooms struma dolinataFoto 5 Guestrooms struma dolinataFoto 6 Guestrooms struma dolinataFoto 7 Guestrooms struma dolinataFoto 8 Guestrooms struma dolinataFoto 9 Guestrooms struma dolinataFoto 10 Guestrooms struma dolinata