Appartement westkapelle in Westkapelle

NederlandZeelandAppartementen (9)
Mooi ,modern en gezellig ingericht appartement voor 2 personen gelegen midden in het dorp Westkapelle.De mooie brede zandstranden zijn op 5 minuten lopen te bereiken.Winkels, terrasjes en restaurants op een enkele minut te bereiken.
Ons appartement bestaat uit een woon/slaapkamer met 2 persoonsbed 140/200 , mooie keuken, badkamer voorzien van een groot badmeubel met 2 schuiflades en een klein terras met tafel en 2 stoelen gericht op het zuiden.
Westkapelle bied alles voor een heerlijke vakantie mooie brede zandstranden,
natuurgebied op loopafstand , goed aangelegde fietspaden en natuurlijk Vlissingen ,Middelburg Domburg ,Zoutelande en Veere allemaal makkelijk te bereiken.
Bij aankost is het bed al voor U opgemaakt en per persoon is er een handdoekenpakket aanwezig 1 groot badlaken ,2 kleine handdoeken en een washandje.Buitenom de vakantieperiode van Pasen hoogseizoen en Herfstvakantie en Kerstvakantie is ons appartement ook voor min 2 nachten te boeken

Algemene Informatie
  • Aantal kamers/plaatsen: tot 10
  • Internet (WiFi)
  • Internet is Gratis
Prijzen
  • Hoogseizoen v.a. €400 per week (2p)*
  • Laagseizoen v.a. €300 per week (2p)*

Toelichting: Bij de prijs komt nog €40,-schoonmaak en €1,25 toeristenbelasting pnpp

* Prijzen kunnen een schatting of gemiddelde zijn, neem altijd contact op met de eigenaar.

Appartement westkapelle
't hout
4361CB, Westkapelle, Nederland
tel: 0633789659

Foutmelding: Javascript staat uit, U kunt geen bericht sturen via de site.
To: Mariska Peene (Appartement westkapelle)
Foto Appartement westkapelle
Foto 1 Appartement westkapelleFoto 2 Appartement westkapelleFoto 3 Appartement westkapelleFoto 4 Appartement westkapelleFoto 5 Appartement westkapelleFoto 6 Appartement westkapelleFoto 7 Appartement westkapelleFoto 8 Appartement westkapelleFoto 9 Appartement westkapelleFoto 10 Appartement westkapelle