Vakantie Slowakije


Op zoek naar een wat nieuws, een geheel andere vakantie dan een appartement in Griekenland, of resort in Turkije. Houd u van natuur, wandelen en op zoek gaan naar mooie plaatsen dan is een vakantie in Slowakije de ideale bestemming.
vakantiehuis slowakije
Hoge Tatra in Slowakije
In het noordelijke gedeelte van Slowakije ligt het populaire gebergte de hoge Tatra (Vysoke Tatry) hier kunt eindeloos wandelen. U kijkt mijlen ver uit over Slowakije, voordat u vertrekt controleer dan het weer even, met het mindere weer is de hoge Tatra er niet minder om. Maar met helder en strak blauw weer is het beduidend mooier en leuker. U kunt er diverse watervallen vinden en lekker door de ongerepte natuur van Slowakije wandelen.

Vakantiehuizen Slowakije
Er zal tal van vakantiehuizen te vinden in het mooie Slowakije, indien u wat meer comfort wenst volstaat een vakantiehuis. Het aanbod vakantiehuizen is divers, de blokhut is één van de populairste vakantiewoningen. Sfeervol en warm, deze vakantiewoningen zijn veelal te huur van een aantal dagen tot weken. Gelegen in authentieke dorpjes, waar u echt kunt proeven hoe de bevolking van Slowakije leeft. Het klimaat in Slowakije is volgens zomer en winter, hierbij is het ‘s winters erg koud en in de ‘s zomers heerlijk warm. De keuze voor een vakantiewoning kan zo variëren, bent u bestemd tegen de kou en houdt u van wintersport? Ga dan lekker in de winter, het plaatje van sneeuw, ijspegels en gezellig bij een warm open haard zitten is dan volledig.
natuur slowakije
Zomers is het er heerlijk, u kunt fietsen of erop uit gaan, watervallen bekijken, kastelen bezoeken, of lekker wandelen, kortom voor ieder wat wils.

Camping Slowakije
Geen zin in een vakantiehuis in Slowakije maar gewoon lekker back to basic?
Uiteraard zijn er vele campings te vinden in Slowakije, de faciliteiten verschillen van een simpele douche tot een compleet bronnenbad. Een tip is om voordat u een camping in Slowakije boekt goed te kijken naar de faciliteiten, het wil nog wel eens voorkomen dat de hygiëne wat tekort schiet. Een prachtige locatie: het Oravameer, noordelijk gelegen. U kunt uw tent meenemen en deze opzetten aan dit prachtige meer.

#vakantiehuizen#wandelvakantie#Slowakije#camping