Vakantie Dubai


Het emiraat Dubai is onderdeel van de Verenigde Arabische Emiraten. Dubai is tevens de hoofdstad van het emiraat Dubai. In dit emiraat is niets te gek en alles is één en al luxe en hier kan prima tot rust gekomen worden met een heerlijke welverdiende vakantie.
Vakantie Dubai
Vakantie Dubai
Direct aan de kust van Dubai zijn meerdere luxe resorts gelegen waar heerlijk genoten kan worden van een all inclusive Dubai vakantie. Dubai is nog steeds in opbouw en het kan zo gek niet bedacht worden of Dubai heeft het, zo is er in deze woestijn stad de grootte indoor skihal van de wereld gebouwd. Verder heeft Dubai enorm veel en de grootste en hoogste gebouwen van de wereld waaronder ook de grootste shoppingmall.

Palm eilanden
In Dubai wordt al het geld geïnvesteerd in het toerisme omdat Dubai nadat al het olie uit de grond gehaald is nog steeds zelf inkomsten wil generen. Zo worden er op Dubai door Nederlandse baggeraars eilanden opgespoten in de vorm van de wereld en de palm eilanden. Hotel Dubai

Het duurste hotel van de wereld
Het duurste hotel van de wereld is natuurlijk ook in Dubai gelegen en direct in Zee gebouwd, dit hotel de Burj al Arab is het enigste 7 sterren hotel te wereld. Voor een optimale vakantie is een vakantie naar Dubai een aanrader er zullen weinig tot geen culturele bezienswaardigheden te zien zijn maar er blijft als nog genoeg te zien in deze prachtige aangebouwde stad!

#vakantie#dubai#palm eilanden#indoor skihal