Het wisske in Wissenkerke

NederlandZeelandVakantiehuizen (43)
Zin in een vakantie of een kort verblijf in Zeeland? Met de Oosterschelde, het Veerse Meer en de Noordzee op korte afstand? Dan is deze woning (1-5 pers/ 2 slaapk) in het gemoedelijke dorpje Wissenkerke,op het eiland Noord Beveland iets voor u. Profiteer van korting als u met 2 pers in het laagseizoen komt!
Wissenkerke ligt dicht bij de stranden waar u heerlijk kunt zonnen, relaxen, maar ook vele watersporten kunt beoefenen en kunt duiken. In de buurt zijn diverse natuurgebieden,waar vele dieren en planten te zien zijn. Er is een vogelhut op loopafstand. Er zijn vele prachtige fiets en wandel routes: u kunt heerlijk langs de zeedijk uitwaaien, over de dijken, of door de polders fietsen en tot rust komen tijdens een picknick. Of wellicht een wandeling maken met een ezel? Zierikzee, Veere, Middelburg liggen op korte afstand en zijn gezellige plaatsen om historie te beleven, te shoppen of een terras te pakken. U verveelt zich niet! Kom genieten!

Algemene Informatie
  • Aantal kamers/plaatsen: tot 10
  • Huisdieren
  • Internet (WiFi)
  • Internet is Gratis

Toelichting: De woning wordt zelfvoorzienend verhuurd. Een restaurant en een supermarkt vindt u in de straat.

Prijzen
  • Hoogseizoen v.a. €559 per week (2p)*
  • Laagseizoen v.a. €340 per week (2p)*

Toelichting: Prijs is afh van periode, duur verblijf, aantal personen. Op de website vindt u beschikbaarheidskalender, actuele prijzen en aanbiedingen

* Prijzen kunnen een schatting of gemiddelde zijn, neem altijd contact op met de eigenaar.

Het wisske
Oostvoorstraat 2
4491 EN, Wissenkerke, Nederland
tel: 0113853168

Foutmelding: Javascript staat uit, U kunt geen bericht sturen via de site.
To: A Van De Ven (Het wisske)
Foto Het wisske
Foto 1 Het wisskeFoto 2 Het wisske