Villa agni in Psaras

GriekenlandCorfuVakantiehuizen (1)
GEZELLIG LANDHUIS OMGEVEN DOOR EEN PRACHTIGE TUIN VOL BLOEMEN EN FRUITBOMEN EN OMHEIND DOOR EEN MUUR ZODAT ALLE PRIVACY GEGARANDEERD WORDT; COMFORT IS ZODANIG AANWEZIG DAT MEN ZICH DADELIJK THUISVOELT!

Gelegen in het gehucht Psaras, op 100m van de zee. Villa Agni is zo gelegen dat er van 's morgens tot 's avonds zon op te pikken valt. De mooie tuin en de vele bloemen en fruitbomen laten je van elke minuut buiten genieten. Het huis is binnen eigentijds ingericht en voldoet aan de moderne eisen van ieder.
Zodanig alles is voorzien zodat men enkel persoonlijke spullen dient mee te brengen.
Psaras, gelegen in het zuiden van Corfu, is omgeven door vele schilderachtige dorpjes zoals, Ano Messonghi, Boukari, Xlomos.
Op wandelafstand van je verblijf bevinden zich tavernes, op 1km bevindt zich Messonghi waar enkele supermarkten, een bakker, en enkele tavernes en bars zijn, daar is tevens een bushalte die U naar Corfu stad brengt of naar andere delen van het eiland.

Algemene Informatie
  • Aantal kamers/plaatsen: tot 10
  • Roken
  • Internet (WiFi)
  • Internet is Gratis
Prijzen
  • Hoogseizoen v.a. €1,200 per week (2p)*
  • Laagseizoen v.a. €1,200 per week (2p)*

Toelichting: Er wordt 50€ eindschoonmaak aangerekend bij het begin van de vakantie, tevens een waarborg van 400€ die terug gestort wordt één week n

* Prijzen kunnen een schatting of gemiddelde zijn, neem altijd contact op met de eigenaar.

Villa agni
49080, Psaras, Griekenland
tel: 00306942654664

Foutmelding: Javascript staat uit, U kunt geen bericht sturen via de site.
To: Xristia (Villa agni)
Foto Villa agni
Foto 1 Villa agniFoto 2 Villa agniFoto 3 Villa agniFoto 4 Villa agniFoto 5 Villa agniFoto 6 Villa agniFoto 7 Villa agniFoto 8 Villa agniFoto 9 Villa agniFoto 10 Villa agni