Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 6 pers. in Lampertice

TsjechiëOost TjechieVakantiehuizen (20)
Dit nette en zeer ruim opgezette Vakantiehuis in het Reuzengebergte in Tsjechie voor 6 personen. Het mooie vakantiehuis is uitermate geschikt voor families met kinderen. De afwerking is van zeer hoogwaardig niveau en het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien.

De beganegrond is ingericht als een recreatieve en slaap ruimte, u moet denken aan een ruime speelruimte voor de kinderen, voorzien van een poolbiljart, speelgoed, DVD, spelcomputer en nog vele andere leuke spelen en speelgoed. Een lounge bank is hier aanwezig alsmede een extra koelkast voor de drankjes en versnaperingen. Uiteraard is deze ruimte prima geschikt voor een derde slaapkamer waar natuurlijk ook een volwaardig tweepersoonsbed is is geplaatst.

De woonkamer en luxe keuken bevinden zich op de eerste etage, zeer ruim opgezet met een mooie grote eet- huiskamer. Vanwege de ligging op de eerste woonlaag kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de heuvelachtige omgeving. Uiteraard is de huiskamer voorzien

Algemene Informatie
  • Aantal kamers/plaatsen: tot 10
  • Kleuterbad
  • Huisdieren
  • Internet (WiFi)
  • Speelterrein
Prijzen
  • Hoogseizoen v.a. €245 per week (2p)*
  • Laagseizoen v.a. €175 per week (2p)*
* Prijzen kunnen een schatting of gemiddelde zijn, neem altijd contact op met de eigenaar.

Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 6 pers.
Lampertice 57
54101, Lampertice, Tsjechië
tel: 038-4669999

Foutmelding: Javascript staat uit, U kunt geen bericht sturen via de site.
To: Us Mem Sro (Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 6 pers.)
Foto Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 6 pers.
Foto 1 Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 6 pers.Foto 2 Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 6 pers.Foto 3 Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 6 pers.Foto 4 Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 6 pers.Foto 5 Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 6 pers.Foto 6 Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 6 pers.Foto 7 Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 6 pers.Foto 8 Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 6 pers.