Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 4 pers. in Lampertice

TsjechiëOost TjechieVakantiehuizen (20)
Dit mooie vakantiehuis voor 4 personen met een heerlijk veranda. Het vakantiehuis in Tsjechie is gelegen in het Reuzengebergte in het dorpje Lampertice. Het vakantiehuis beschikt over een mooie tuin met veel privacy. Ons vakantiehuis is voorzien van een schitterende grote veranda met een louncheset. De veranda is vanuit de woonkamer bereikbaar middels de openslaande deuren.

Ook aan de kinderen is natuurlijk gedacht, direct grenzend aan de parkeerplaats is een leuke speeltuin gemaakt met schommels, zandbak en natuurlijk een trampoline, waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen. Vakantiehuis "Nas Domek" beschikt over 2 slaapkamers (ieder met een 2 persoonsbed) en op de grote slaapkamer is een extra slaapbank geplaatst.

De luxe badkamer met bad en apparte douche en wastafel, apparte toilet en een mooie eetkeuken voorzien van koelkast, kookplaat en vaatwasser. De woonkamer is voorzien van een televisie met alle Nederlandse zenders, verder beschikt de woning over een breedband

Algemene Informatie
  • Aantal kamers/plaatsen: tot 10
  • Kleuterbad
  • Huisdieren
  • Internet (WiFi)
  • Speelterrein
Prijzen
  • Hoogseizoen v.a. €195 per week (2p)*
  • Laagseizoen v.a. €145 per week (2p)*
* Prijzen kunnen een schatting of gemiddelde zijn, neem altijd contact op met de eigenaar.

Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 4 pers.
Lampertice 57
54101, Lampertice, Tsjechië
tel: 038-4669999

Foutmelding: Javascript staat uit, U kunt geen bericht sturen via de site.
To: Us Mem Sro (Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 4 pers.)
Foto Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 4 pers.
Foto 1 Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 4 pers.Foto 2 Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 4 pers.Foto 3 Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 4 pers.Foto 4 Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 4 pers.Foto 5 Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 4 pers.Foto 6 Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 4 pers.Foto 7 Vakantiehuis tsjechie - reuzengebergte 4 pers.