Vakantiewoning de coehoorn in Wijckel

NederlandFrieslandVakantiehuizen (48)
Rustig gelegen vakantiewoning op boerenerf, geschikt voor 2-4/5 personen. Jong of oud, voor elk wat wils. Een groot erf met speelmogelijkheden voor de kinderen zoals een grote zandbak, schommels, speelhuisje, glijbaan, skelter etc. Voor de middenklassers of de ouderen een heerlijke rustige plek zonder last te hebben van iemand. Een groot terras met volop mogelijkheden om ergens lekker te zitten in de zon of de schaduw of 's ochtends onder de veranda. Gaasterland biedt vele mogelijkheden tot recreatie, een groot fietspaddennetwerk, de meren waarin u kunt zwemmen, vissen of varen. Ook gelegen aan de achterdeur op afstand van een kleine kilometer. Tevens bij slecht weer het overdekte zwembad van de buren te gebruiken.

Algemene Informatie
  • Aantal kamers/plaatsen: tot 10
  • Zwembad
  • Kleuterbad
  • Internet (WiFi)
  • Speelterrein

Toelichting: bij de buren is gebruik te maken van het overdekte verwarmde zwembad

Prijzen
  • Hoogseizoen v.a. €395 per week (2p)*
  • Laagseizoen v.a. €350 per week (2p)*

Toelichting: U kunt het laten schoonmaken tegen een kleine vergoeding, evenals het huren van linnengoed. Huurprijs is per week, ongeacht aantal personen.

* Prijzen kunnen een schatting of gemiddelde zijn, neem altijd contact op met de eigenaar.

Vakantiewoning de coehoorn
Menno van coehoornweg 12
8563 AD, Wijckel, Nederland
tel: 0514-604998

Foutmelding: Javascript staat uit, U kunt geen bericht sturen via de site.
To: Faber (Vakantiewoning de coehoorn)
Foto Vakantiewoning de coehoorn
Foto 1 Vakantiewoning de coehoornFoto 2 Vakantiewoning de coehoornFoto 3 Vakantiewoning de coehoornFoto 4 Vakantiewoning de coehoornFoto 5 Vakantiewoning de coehoornFoto 6 Vakantiewoning de coehoornFoto 7 Vakantiewoning de coehoorn