Groepsreizen naar Azië


Azië is onder jongeren populair. De lage kosten voor levensonderhoud, de vriendelijkheid en gastvrijheid van de inwoners en het gevoel van avontuur dat je kunt beleven, trekt jongeren aan. Als aanbieder van singlereizen in Azië is Simi de grootste aanbieder van georganiseerde groepsreizen naar Azië.


 


De populairste reisbestemmingen zetten we even voor je op een rijtje. Elk land heeft een eigen cultuur, achtergrond en natuur. Verdiep je dus voor je een groepsreis gaat boeken in het soort reis dat je wilt maken en de hoeveelheid avontuur en authenticiteit die je zoekt.


 


Populaire single groepsreizen Azië


 


Rondreis Sri Lanka


 


Sri Lanka is redelijk compact. In korte tijd en met korte afstanden kun je veel zien van het eiland. Houd er rekening mee dat je wel lang onderweg bent, want het verkeer is chaotisch en de wegen zijn vaak druk. Dat geeft Sri Lanka ook een zekere charme, je komt terecht in een echt stukje Azië, waar niet alles ingericht is op toeristen. De toeristische infrastructuur is goed ontwikkeld, maar je hebt altijd wel echt het idee in Azië te zijn. Tijdens deze rondreis ontdek je in 16 dagen Sri Lanka. Bij deze singlereizen zijn excursies altijd al gewoon inbegrepen, zodat je goed weet wat je krijgt.


 


Rondreis Thailand


 


Van het bruisende Bangkok naar het populaire Chiang Mai en terug via Phuket. Met een rondreis Thailand geniet je van een uniek land dat altijd een koninkrijk geweest is. Thailand heeft een volledig eigen cultuur en achtergrond, die niet te vergelijken is met de meeste andere Aziatische landen, die vaak onderdeel zijn geweest van een kolonie.


 


Rondreis Bali


 


Voor reizigers die voor het eerst een reis naar Azie willen maken is Bali misschien wel de makkelijkste plek om te starten. Bali is gewend aan toerisme en het hele eiland is erop ingericht om toeristen te ontvangen. Je kunt overal excursies bijboeken, je kunt relatief goedkoop verblijven en geniet van een heerlijk klimaat en een prachtige afwisselende natuur. De Balinese cultuur gaat uit van vriendelijkheid en gastvrijheid, iets dat je merkt in alles wat je doet. Tijdens deze 16-daagse rondreis maak je kennis met de mooiste plekken van Bali en zijn een groot aantal excursies inbegrepen bij de reissom.


 


Groepsreis Maleisisch Borneo


 


Borneo is 1 van de plekken waar de Orang Utan nog leeft, maar heeft een veelzijdige natuur. Tijdens deze reis bezoek je niet alleen hoofdstad Kuala Lumpur, maar vlieg je vervolgens door naar Maleisisch Borneo, waar verschillende inbegrepen excursies op je wachten. Een avontuurlijke reis!


 


Waarom een groepsreis of singlereis boeken?


 


Singlereizen zijn eigenlijk niets meer dan groepsreizen waar toevallig veel mensen solo boeken. Het is dus niet zo dat je single moet zijn of alleen moet boeken, veel mensen boeken hun groepsreis samen met een vriend of vriendin. Ideaal, want enerzijds ken je dan al iemand in de groep, maar leer je ook een groot aantal nieuwe mensen kennen tijdens de reis.


 


Veelvoorkomende redenen om mee te reizen met een singlereis zijn:


   • Je kunt helemaal de reis uitzoeken die bij jou past. Je hoeft geen rekening te houden met wensen van anderen, maar kiest gewoon jouw reis uit.

  • Andere mensen hebben soms andere plannen, dan komt het gewoon even niet uit

  • Je reist in een andere periode dan anderen

  • Je hebt er zin in om nieuwe mensen te leren kennen in een andere setting


 


We merken dat een single reis altijd een hele goede sfeer heeft. Iedereen die een reis boekt vindt het leuk om samen met anderen een reis te beleven. Je leert nieuwe mensen kennen en beleeft echt samen de vakantie. Omdat excursies standaard inbegrepen zijn, doe je ook echt iets samen met je medereizigers.


 


 


 


#