All Inclusive Turkije


Aan de Turkse kust verrijzen ieder jaar opnieuw vele tientallen nieuwe resorts. Ook voor het vakantieseizoen van 2013 is dat het geval. Zo net voor het traditionele begin van het Turkse vakantieseizoen lichten wij de hotste twee nieuwe all inclusive resorts voor de zomer van 2013 uit. Stipt op nummer één staat een vakantie in het gigantische Titanic Deluxe Belek. Een kleine 100 honderd kilometer ten oosten ligt onze andere favoriet: Hotel Eftalia Splash Resort.

Deluxe BelekDeluxe Belek
Als nieuwste paradepaartje van de bekende Titanic-keten heeft Titanic Deluxe Belek een hoop faam hoog te houden. Het Titanic Beach Resort in Lara van de keten is namelijk al jaren een van de populairste Turkse hotels onder Nederlanders. Het nieuwe Titanic Deluxe Belek opent 15 april 2013 haar deuren en is werkelijk van alle gemakken voorzien. In totaal heeft het complex een oppervlakte van ruim 200.000 vierkante meter. Hierbinnen vindt u diverse zwembaden, een handvol restaurants, talloze sportfaciliteiten en een wellnesscentrum van liefst 13.000 vierkante meter.

Erg aangenaam is ook het uitgebreide all inclusive concept. Lokale drankjes (zowel met als zonder alcohol) zijn de hele dag inbegrepen. Tevens kunt u heerlijk ontbijten, lunchen en dineren in het grootschalige buffetrestaurant. Overdag zijn er verschillende snacks, kunt u een lunchpakket aanvragen of genieten van zoetigheden van de patisserie. Een week in Titanic Deluxe Belek kost in april 552 euro per persoon.

Eftalia Splash ResortEftalia Splash Resort
Het concept van de Eftalia-keten is bekend: betaalbaar all inclusive plezier in combinatie met water en dat voor het hele gezin. Het zijn ook precies de waarden waarop het Eftalia Splash Resort. is gebouwd. Het complex biedt namelijk een groot waterpark met verschillende glijbanen. Tevens ligt het strand op slechts 400 meter. Verder wordt er met leuke sport(activiteiten) volop aan de kinderen gedacht. Zelf kan het kleine grut zich vermaken in het aparte zwembad of gezellig in de speeltuin spelen.

Voor uw eigen vermaak zijn er 4 zwembaden met een zonneterras. Tevens kunt u genieten van hapjes en drankjes in de diverse (snack)bars. Als het vele eten er weer even afgetraind moet worden dan kunt u mooi gaan fitnessen of gebruik maken van de vele watersportfaciltieiten. Richting de avond is een bezoek aan het theater leuke tijdsbesteding. Als u dan nog even door wilt dan kunt u in de discotheek terecht. Een week in het gloednieuwe Eftalia Splash Resort kost in april 472 euro.

#all inclusive#turkije#deluxe belek#eftalia splash resort