Als je zin hebt in een deugddoende vakantie met je kinderen, vrienden of partner in of bij Ommen, dan is"/>

De beste camping in Ommen en omgeving


Als je zin hebt in een deugddoende vakantie met je kinderen, vrienden of partner in of bij Ommen, dan is Kampeerdorp de Zandstuve misschien wel de beste oplossing. Deze vijfsterrencamping ligt in Overijssel in het Ommeland en vlak bij Ommen zelf. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie dankzij de talloze faciliteiten en voorzieningen. Daarbij kies je zelf waar je overnacht: in luxueus ingericht tenten, sfeervolle kamers of avontuurlijke kampeerplaatsen, alles is mogelijk.


 


Een sterk punt van deze camping? De focus ligt op families en dat wordt meteen duidelijk als je kijkt naar de mogelijkheden. Talloze buiten- en binnenzwembaden, een indoor speelparadijs en een enthousiast animatieteam zorgen voor al het nodige vermaak tijdens je kampeervakantie, voor jong en oud.


 


Een leuke, compleet uitgeruste camping Ommen

De vele zwembaden zijn misschien wel het paradepaardje van deze camping Ommen. Tot de faciliteiten behoren:


   • een verwarmd buitenbad met leuke waterattracties en glijbaan

  • een subtropisch indoor zwembad met 50 meter lange glijbaan en verlichting

  • kleine peuterbadjes, zowel buiten als binnen


 


Naast meer dan genoeg waterpret biedt een verblijf in deze kampeerplaats ook toegang tot meer dan dertig speeltuinen en heel wat animatiemogelijkheden voor het hele gezin. Andere faciliteiten, waaronder moderne sanitaire voorzieningen, meerdere eetgelegenheden en zelfs en eigen marktje dragen ook allemaal bij aan een leuk verblijf zonder kopzorgen of stress.


 


Op ontdekking in de regio? Het kan, vanuit je camping Ommen

Een complete familievakantie beleven, dat kan vanuit deze camping Ommen. De omgeving nodigt alvast uit voor een dag vol activiteiten en avontuur. Je maakt samen met het gezin en zelfs je huisdier heerlijke wandelingen en fietstochtjes in de omgeving, waaronder in Vechtdal. Vaar met een kano over de rivier de Vecht, beleef een onvergetelijke citytrip in Hardenberg, Dalfsen of Ommen zelf en bezoek zeker eens het attractiepark Slagharen of familiepark de Waarbeek. Met andere woorden, je verveelt je geen moment tijdens je verblijf in deze camping Ommen!


 


Wil je verblijven in een camping Ommen met hond, maar houd je ook wel van andere dieren? Wildlands Emmen of het fameuze dierenpark Nordhorn zijn must-visits en liggen op een steenworp van het park, net over de grens met Duitsland. Kampeerdorp de Zandstuve ligt zelfs helemaal niet ver van leuke kinderboerderijen, groene speelbossen en nog talloze andere mogelijkheden en bezienswaardigheden. Zo beleef je met het hele gezin een leuke vakantie in Ommen, een van de mooiste regio's van Nederland.


#