Franse Campings


Frankrijk, het land van duizend mogelijkheden!
Frankrijk is bijna tien keer zo groot als Nederland en België samen en bezit een enorme variatie aan landschappen. Welke omgeving u ook zoekt om uw vakantie te vieren, Frankrijk heeft het antwoord. Uitgestrekte korenvelden, een bulderende oceaan, ruige rotskusten, besneeuwde bergtoppen, diepe ravijnen, woeste rivieren, golvende grasvelden, donkere bossen, brede zandstranden en de strakblauwe Middellandse Zee, u vindt het in Frankrijk!
franse camping
Uniek en authentiek
Niet alleen landschappelijk heeft Frankrijk veel te bieden, ook het stedelijk vertier is prima in orde. Parijs, Versailles, Straatsburg, Lyon, Nice, Bordeaux, Montpellier, noem maar op. Overal vindt u gezellige terrassen waar u ontspannen van een café au lait of een sterker drankje kunt genieten. In de bistrots smult u van culinaire lekkernijen uit de Franse keuken. En echt, hij is er nog, de bekende fransman met zijn donkerblauwe pet en een stokbrood onder de arm. Ook het authentieke Franse dorpsleven is nog lang niet verdwenen! De bewoners spelen nog steeds Jeux de Boules op het dorpsplein en drinken samen hun Pernod staande aan de bar van het plaatselijke café.

Frankrijk, kampeerland bij uitstek
Dit Frankrijk met zijn vele gezichten heeft een lange traditie van kamperen. U vindt er dan ook duizenden campings in alle soorten en maten, variërend van de authentieke franse boerderijcamping tot enorme kampeerterreinen met uitgebreide voorzieningen. Bent u een liefhebber van de kleinschalige atmosfeer, dan bent u bij vakantieplek.info aan het juiste adres! Wij selecteerden voor u kleine, unieke campings in Frankrijk waar Nederlands gesproken wordt en u rechtstreeks contact hebt met de eigenaar. Hij of zij zal alles doen om uw verblijf op de camping zo aangenaam mogelijk te maken!
foto camping in frankrijk
Kies uw regio
U kunt per regio het aanbod van campings in Frankrijk bekijken. Wilt u een vakantie met uitdagend vertier en indrukwekkend natuurschoon? Kies dan voor de regio's Provençe-Alpes-Côte d'Azur of Rhône-Alpes, waar u in de directe nabijheid bent van bijvoorbeeld de Gorges du Verdon en de Franse Alpen.
Een heel andere bestemming is de regio Aquitaine, bekend van de Dordogne. Hier zijn rust en ontspanning de sleutelwoorden. U kunt er naar hartelust wandelen, fietsen, kanoën, lekker eten met een wijntje erbij en bezienswaardige oude stadjes bezoeken.
Kinderen mee? Op de vele kleinschalige franse campings in Frankrijk krijgen zij alle ruimte voor hun spel, al dan niet in het zwembad.

Kies de regio van uw voorkeur en vindt precies de Franse camping die u zoekt! Denkt u ook eens aan de mogelijkheid om meerdere regio’s te combineren zodat u een rondreis door Frankrijk of een deel van Frankrijk kunt maken. Zo kunt u volop genieten van de afwisseling die Frankrijk te bieden heeft!

#franse campings#boerderijcamping#kleine camping#frankrijk#camping#kamperen