De 3 mooiste campings aan het water in Nederland


Ook in het mooie Nederland kun je het gevoel hebben dat je op vakantie bent. Veel mensen vinden het fijn om tijd aan het water door te brengen. Wat is er nou mooier dan een leuke vakantie op een camping aan zee of aan een prachtig meer? Dit geeft toch net dat extra vakantiegevoel! We hebben de drie leukste campings aan het water in het zuiden van Nederland voor je op een rijtje gezet!


Camping Klein Vink


De camping Klein Vink ligt in het prachtige Arcen, Limburg. Als je van rust en natuur houdt dan is deze camping een uiterst geschikte keuze. Klein Vink ligt namelijk midden in het nationaal park de Maasduinen. Er is een overdekt zwembad op de camping, je kunt er een frisse duik nemen in het natuurbad en de kids kunnen zich vermaken bij de animatieclub of de overdekte speeltuin. Er is ook een uitgebreide wellness aanwezig op het park. Er zijn daarnaast ook verschillende prachtige meren te vinden in de omgeving. Je kunt er in de zomer zwemmen en watersporten en in de winter genieten van het prachtige uitzicht.


Camping TerSpegelt


In de omgeving van Eersel, in de provincie Noord Brabant, zul je de camping TerSpegelt tegen komen. Het is een echte familiecamping, waar een ieder zich zal vermaken. De camping is gelegen in de Brabantse Kempen en heeft wel 5 sterren weten te bemachtigen. Voor waterpret kun je ook op deze camping terecht. Er zijn namelijk drie meren te vinden in de omgeving van de camping. Is het weer een dag wat minder? Maak je geen zorgen! De camping beschikt namelijk over een indoorstrand, inclusief grote speeltoestellen. Kinderen van alle leeftijden zullen zich zeker vermaken! 


Camping De Schatberg


Veel Nederlanders zijn zich niet bewust van de leuke dorpjes en de unieke omgeving in Noord Limburg. In de buurt van Sevenum kun je terecht op camping De Schatberg. De camping heeft 5 sterren! De locatie is gelegen aan de Peel, een prachtig hoogveengebied. Naast de camping ligt een waterplas waar je kunt zwemmen (als het mooi weer is), vissen, een bootje kunt huren of zelfs kunt waterskiën! De camping is uiteraard ook van alle gemakken voorzien! Zo kun je met de kinderen een duik nemen in het zwembad of kun je de kids er op uit sturen met het animatieteam. Ze zullen zich ook uren kunnen vermaken in het Fun and Entertainment Center Sevenum. Hier kun je gaan lasergamen of gaan bowlen.


#