Het is algemeen bekend dat Malaga een prachtige stad is met veel te bieden voor toeristen. Het is een geweldige"/>

Welk vervoermiddel kies jij naar Malaga?


Het is algemeen bekend dat Malaga een prachtige stad is met veel te bieden voor toeristen. Het is een geweldige plaats om te genieten van de zon, de zee en de lokale geschiedenis. Met een stedentrip naar Malaga kun je genieten van al het moois dat de stad te bieden heeft.


 


Reizen naar Malaga


Je kunt vanuit Nederland naar Malaga vliegen vanuit verschillende luchthavens, waaronder Schiphol Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Ga je met de auto naar het vliegveld? Dan is het slim om je parkeerplek van te voren te boeken bij bijvoorbeeld een Parking rotterdam airport. Zo kun je vrij goedkoop en veilig een weekend, week of langer parkeren.


 


Naast het reizen per vliegtuig kan een busreis ook een optie zijn om te reizen naar Malaga, wel ben je dan een stuk langer onderweg. Over het algemeen is dit wel goedkoper dan vliegen, maar wel een stukje minder comfortabel voor zo’n lange tijd. Er zijn verschillende operators die busreizen naar Malaga aanbieden vanuit Nederland. Het is wel voordelig dat je meer bagage kunt meenemen voor wanneer je een langere periode gaat.


 


Historie & cultuur


Het mooie aan Malaga is dat het een stad is met veel historie. Er zijn veel verschillende bezienswaardigheden die je kunt bezoeken zoals de kathedraal, het paleis en de kunstgalerijen. Er zijn ook veel openluchtmusea die je kunt verkennen, waaronder het Picasso Museum.


 


Waterpret en strand


De stad is ook een geweldige bestemming voor liefhebbers van het strand. Er zijn veel verschillende stranden met helderblauw water waar je kunt zwemmen en zonnen. Ook zijn er veel verschillende wateractiviteiten die je kunt uitproberen zoals jetskiën, surfen en duiken.


Food aanraders


Malaga is een stad vol met culinaire hoogstandjes. Van traditionele tapas-bars tot hippe lunchtentjes, je kunt er echt alle kanten op. Als je heerlijk wilt genieten van een avondje


#