Een zonvakantie is altijd een ideale manier om tot rust te komen. Wat is er immers nu beter dan een dagje"/>

Op zonvakantie: wat mag je niet vergeten voor het strand!


Een zonvakantie is altijd een ideale manier om tot rust te komen. Wat is er immers nu beter dan een dagje ontspannen op het strand? Of je nu naar een exotisch eiland gaat of gewoon een dagje aan de Nederlandse kust doorbrengt, er zijn een aantal essentiële items die je niet mag vergeten voor een geslaagde stranddag. In dit artikel geven we je tips over wat je moet meenemen naar het strand en hoe je je stranddag nog leuker kunt maken met gepersonaliseerde items zoals een koelbox bedrukken en bedrukte parasols.


Bescherming tegen de zon


Het is belangrijk om jezelf goed te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon. Zorg dus altijd voor voldoende zonnebrandcrème met een hoge SPF, een zonnehoed of pet en een zonnebril. Vergeet ook niet om regelmatig bij te smeren, met name na een verfrissende duik in het water. Een strandtent of parasol is ook een must-have om wat verkoeling te zoeken en jezelf te beschermen tegen een zonnesteek. Je kunt zelfs je stranddag persoonlijker maken door bedrukte parasols mee te nemen.


Koelbox voor verfrissende drankjes


Een dagje op het strand kan je behoorlijk dorstig maken, dus zorg ervoor dat je voldoende water en verfrissende drankjes meeneemt. Een koelbox is ideaal om je drankjes koel te houden, vooral op een warme zomerdag. Je kunt ook je eigen koelbox bedrukken met een leuke foto of tekst. Zo herken je jouw koelbox meteen tussen alle andere strandspullen en maak je van je stranddag een unieke ervaring.


Handdoeken en strandlakens


Een goede handdoek of strandlaken is onmisbaar op het strand. Kies voor een sneldrogende variant, zodat je niet een natte handdoek hoeft mee te slepen. Daarnaast is het handig om een extra handdoek mee te nemen om jezelf af en toe af te kunnen drogen of om op te zitten als het zand te heet wordt.


Eten en snacks voor tussendoor


Van een dag op het strand kun je behoorlijk wat trek krijgen, dus zorg ervoor dat je voldoende eten en snacks meeneemt. Denk aan fruit, broodjes, salades, chips en andere lekkernijen die makkelijk mee te nemen zijn. Vergeet ook niet om voldoende water mee te nemen om gehydrateerd te blijven. 


Speelgoed en strandspelletjes


Een dagje op het strand is niet compleet zonder wat vermaak. Neem dus wat strandspelletjes, een frisbee, een beachball set of een strandbal mee om jezelf en anderen te vermaken. Ook een goed boek, een tijdschrift of een puzzelboekje kan voor de nodige ontspanning zorgen.


#